Sterk in gedigitaliseerd werk

Filter op:
 
 

Sofie Van Looveren legt uit hoe Callista te werk gaat

Callista implementeert Odoo software met tal van kwaliteitscontroles gaande van een uitvoerige analyse tot dubbele verificaties bij maatwerk ontwikkelingen. Bij iedere stap is het van belang dat die met de nodige aandacht wordt toegepast.

 
 

Callista implementeert Odoo met Keukens Vasco

Keukens Vasco beschikt over een all-in-one software pakket. Van bij de tekening tot de plaatsing van de keuken worden zijn processen geïntegreerd aanwezig in Odoo. Callista is Odoo Gold partner en heeft samen met Keukens Vasco deze implementatie tot een succes gebracht.

 
 

Combineer Odoo en Exact Online via een geautomatiseerde connector

KMO software voor het beheer van bedrijfsprocessen gekoppeld aan het boekhoudpakket waar boekhouders graag mee werken.

 
 

Callista implementeert Odoo met Zelektro

Zelektro is gespecialiseerd in de verkoop van elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. Van webshop en voorraadbeheer tot boekhouding en sales, samen met Callista als Odoo partner werd een succesvolle implementatie verwezenlijkt.

 
 

Callista wordt geinterviewd op Kanaal-Z

Begin 2020 nam tv-programma "Alle Zaken op Een Rijtje" met Callista contact op voor een uitzending bij tv-zender Kanaal-Z.

 
 

Callista implementeert Odoo bij Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Katholiek Onderwijs Vlaanderen begeleidt katholieke scholen in Vlaanderen en Brussel. In samenwerking met Callista werd Odoo uitgebreid met op maat ontwikkelde software die aansluit bij de specifieke processen van de organisatie.


 
 

Nick vertelt over hoe zijn job begon bij Callista

Nick startte in 2017 als tweede werknemer bij Callista. Desondanks hij toen geen enkele ervaring had in de software sector, is hij een gevestigde waarde geworden binnen de onderneming. Nick kent vandaag Odoo van binnen en van buiten en weet elke eindgebruiker van Odoo het juiste


 
 

Callista zoekt ambitieuze collega's

Callista staat voor commitment, communicatie en klanttevredenheid. In een informele en leuke teamsfeer wordt er samengewerkt aan uitdagende projecten.


 
 

Odoo tikklok RFID badge systeem

De RFID badge die toegepast wordt bij toegangscontroles, kan gebruikt worden in een tikklok systeem waarbij aanwezigheden geregistreerd worden in het Odoo ERP systeem. Naast de controle op aan -en afmeld tijden, kan de HR verantwoordelijke een overzicht terugvinden


 
 

Odoo Payment Terminal Connector

A direct link between the Odoo POS system and the payment terminal at the box office is a must-have integration for every cashier.


 
 

Positieve groeitrend Odoo software

Zaakvoerster Sofie Van Looveren vertelt vanuit haar ervaring als business developer en blikt vooruit op de toekomst naar aanleiding van de stijgende vraag naar Odoo software implementaties.

 
 

Odoo gebruikerstips vertelt door Bjarne Willems

Odoo analist Bjarne Willems geeft 5 gebruikerstips mee die ervoor zorgen dat je als gebruiker meer haalt uit jouw Odoo (ERP) systeem.