Technical team leader


KMO bedrijven beseffen dat zij aan de hand van digitalisatie verschil kunnen maken ten opzichte van hun concurrenten. Die KMO's die IT zien als een totale differentiatie en groei binnen de sector zijn onze klanten.

Callista fungeert als rechterhand en partner in dit proces. Met een jong en gedreven team uit Kalmthout ontwikkelen wij de business logica die deze bedrijven nodig hebben.

Jouw uitdaging


Als technical team leader ben jij verantwoordelijk voor het development team van Callista die instaan voor alle custom ontwikkelingen op de Odoo standaard software. Je weet als geen ander de verbindingen te leggen tussen de belangen van de software ontwikkelaars als het behalen van deadlines. Jouw job bestaat erin samen met jouw team sturing te geven, tegemoet te komen aan de vragen van de mensen en het team met de juiste, positieve mindset hogere doelen te laten bereiken die ook rekening houden met de uitdagingen van projecten, de Odoo architectuur en afhankelijkheden met partners of andere derde partijen.

Gezien wij met Callista voornamelijk Odoo projecten implementeren, verwachten we van jou een gezonde, technische interesse in dit ontwikkelaar platform. Onze doelstelling is steeds meer en grotere projecten te realiseren om een sterk gewaardeerde partner te zijn en te blijven binnen België en daarbuiten. Met voldoende basiskennis van Odoo, jouw bagage uit voorgaande software projecten en je visie als people manager, heb je alles in handen om jouw rol als technical team leader tot een succes te brengen.


 1. Je staat in contact met gedreven, technische programmeurs / specialisten die gaan gebeten zijn door kwaliteit en belang hechten aan doelgerichte afspraken zoals code conventions, unit testing, professioneel server beheer en dergelijke
 2. Je stemt verschillende inzichten en meningen met elkaar af en stemt de behoeften van het team af tijdens management vergaderingen. Het opmaken van een doelgericht plan van aanpak ter optimalisatie van de noden, draagt bij tot een succesvol resultaat.  
 3. Je staat garant voor de kwaliteit van het opgeleverde werk door het team bij te sturen waar nodig, het team te adviseren en prioriteiten te stellen in functie van én naar verwachting van de klant als onze organisatie  
 4. Je communiceert je technische inzichten of die van jouw team aan collega's waaronder software analisten en project managers en andere team leaders in functie van de noden die er spelen
 5. Je managet interne, technische projecten zoals het professioneel beheren van de hosting aan klanten, de diverse tools die we hanteren en het netwerk waarvan we dagelijks gebruik maken
 6. Je voert interviews met kandidaat-programmeurs om te evalueren of zij geschikt zijn om ons team te vervolledigen

Profiel


Jouw doel is, een hecht team te vormen van technische specialisten die optimaal te werk kunnen gaan en waar zowel klanten als teamleden fier kunnen zijn op het resultaat dat wordt opgeleverd.


 1. Bij voorkeur beschik je over een hogere opleiding Bachelor/Master Informatica of gelijkwaardig door ervaring.  
 2. Je hebt sterke interesse in technische oplossingen en hebt ervaring over hoe een software project geïmplementeerd wordt.    
 3. Je bent flexibel, gestructureerd en houdt van een plan -en procesmatige projectaanpak die resulteert in een haalbaar resultaat.  
 4. Je hebt gehoor naar feedback van collega's en teamleden en weet hen te motiveren om doelstellingen te behalen.  
 5. Je bent resultaatgericht en zorgt ervoor dat bottlenecks geen kans krijgen.  
 6. Jouw proactieve communicatie skills en tactvolle diplomatie leiden tot het vermijden van problemen en onduidelijkheden.

Het aanbod


Je komt terecht in een hecht team waar er voor elkaar wordt ingesprongen, maar ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid opneemt. Binnen dit dynamisch en groeiend bedrijf zijn er korte communicatielijnen en wordt jouw mening sterk gewaardeerd. Je krijgt de kans om een boeiende functie op te nemen in een sterk ondernemend bedrijf met mogelijkheden om op termijn mee te kunnen doorgroeien. In ruil voor je inzet en sterk ontwikkelingswerk, krijg je de mogelijkheid om door te groeien, degelijk salaris met bedrijfswagen, tankkaart, 12 ADV dagen en andere extralegale voordelen (o.a. laptop, maaltijdcheques, hospitalisatie -en groepsverzekering).

Neem je deze uitdaging aan?


Voor meer informatie kan je tussen 9u en 17u terecht bij Sofie Van Looveren op 0474 92 34 35. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld. Wij wensen niet samen te werken met derde partijen, gelieve u te onthouden van ons te contacteren met kandidaten of andere vormen van ondersteuning.

  Iets voor jou? Neem contact op