Application developer Odoo


Als Odoo Gold partner komen bedrijven in contact met Callista om hun Odoo systeem op maat te laten ontwikkelen.

Onder de vorm van software modules worden specifieke bedrijfsprocessen omgezet in inzetbare oplossingen voor eindgebruikers en worden integraties gelegd met externe systemen.

Deze maatwerk ontwikkelingen gaan gepaard met het Odoo framework dat gebaseerd is op Python.

Jouw uitdaging


Na een opleidingsperiode ben je als application developer Odoo verantwoordelijk voor het ontwikkelen van functionele toepassingen op maat van de klant. Na de functionele analyse neem je de verdere implementatie voor je rekening. Je denkt actief na over de beste oplossing en weet deze dan te ontwikkelen. Je stelt de nodige modules samen op basis van de wensen van de klant en staat in voor de programmatie. Verder maak je integraties mogelijk met externe toepassingen en lever je nieuwe versies op door ze te deployen op de server.


  1. Je analyseert kritisch de noden van je klanten, weegt meningen en gevolgen met elkaar af aan de hand van de business analyse en vertaalt deze in duidelijke opdrachten die je met het development team bespreekt.  
  2. Het zoeken naar de meest efficiënte oplossing op maat van je klant is jouw passie, jouw professionele en doelgerichte aanpak en kennis van het business pakket zijn je favoriete tools.  
  3. Je staat garant voor de kwaliteit van het opgeleverde werk door de oplossingen te testen in functie van én naar verwachting van de klant.  

Profiel


Jouw doel is, om met Callista, een echte partner te vormen met onze klanten. Daarom zal je steeds je best doen, en net iets meer, om de klant en zijn bedrijf naar het volgende niveau te brengen.


  1. Bij voorkeur beschik je over een hogere opleiding in IT (bachelor/master toegepaste informatica, ICT, ... ) of gelijkwaardig door ervaring.  
  2. Vanuit je ervaring heb je een doorgedreven kennis opgedaan van object geörienteerd programmeren en relationele databases.   
  3. Professionele ervaring als Python/Java/.NET developer is een groot pluspunt. Kennis van Unix/Linux platform en GIT source control system is mooi meegenomen. 
  4. Je trekt vlot zelfstandig je plan, maar weet ook goed in team te werken. Verder stel je je flexibel op wanneer nodig. 
  5. Daarenboven ben je gepassioneerd door innovatieve toepassingen en ben je leergierig ingesteld. 
  6. Je bent Nederlandstalig en bezit een goede kennis van het Engels. 

Het aanbod


Je komt terecht in een hecht team waar er voor elkaar wordt ingesprongen, maar ook ieder zijn eigen verantwoordelijkheid opneemt. Binnen dit dynamisch en groeiend bedrijf zijn er korte communicatielijnen en wordt jouw mening sterk gewaardeerd. Je krijgt de kans om een boeiende functie op te nemen in een sterk ondernemend bedrijf met mogelijkheden om op termijn mee te kunnen doorgroeien. In ruil voor je inzet en sterk ontwikkelingswerk, krijg je een degelijk salaris, bedrijfswagen, tankkaart en andere extralegale voordelen (o.a. laptop, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering etc).

Neem je deze uitdaging aan?


Voor meer informatie kan je tussen 9u en 18u terecht bij Sofie Van Looveren op 0474 92 34 35. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld. Wij wensen niet samen te werken met derde partijen, gelieve u te onthouden van ons te contacteren met kandidaten of andere vormen van ondersteuning.

  Iets voor jou? Neem contact op