Lauwereys is klaar voor de toekomst dankzij

Odoo en Callista 


Al sinds de jaren negentig houdt Lauwereys zich bezig met het snoeien en vellen van bomen, en de verhuur van hoogwerkers. Zowel in het verhuren van hoogwerkers als in het uitvoeren van verschillende bomenjobs, besteden ze aandacht aan correctheid en flexibiliteit. 

 
 

Interesse in een gesprek?

"Flexibiliteit was ver zoek op vlak van onze bedrijfsprocessen", vertelt Sales verantwoordelijke Eline De Roover van Lauwereys. "We werken nu iets meer dan een jaar naar volle tevredenheid met Odoo en kunnen alleen maar zeggen dat dit de beste keuze is die we ooit gemaakt hebben. Een digitaal platform waar je alles kan samenbrengen in een duidelijke en transparante omgeving maakt dat we, dankzij Odoo en Callista, klaar zijn voor de toekomst."
Meerdere integraties onder een noemer
"Odoo is voor ons een softwarepakket die een veelzijdige oplossing biedt voor eender welk bedrijf, uit eender welke sector: de integratie van verschillende business-applicaties, een gefaseerde aanpak en een gebruiksvriendelijke interface zorgen allemaal samen voor een digitale droomversnelling. Deze alles-in-één oplossing zorgde dan ook dat Lauwereys klaar is voor de toekomst."